Bel voor een afspraak:
06-28649045 / 010-8183115

Edelstenen

Aromatische edelsteenmassage is een bijzonder aangename manier om iemand te laten ervaren wat het helende en ontspannende effect is van een geurige massage met warme edelstenen.

Edelstenen zijn met hun unieke energetische structuur en trilling in staat contact te maken met de energieën van de mens. Het kristalrooster van een edelsteen kan vergeleken worden met een antenne, met de eigen frequentie is een edelsteen in staat disharmonie in de mens om te vormen. Zij richt zich op oorspronkelijke harmonie en eenheid, waardoor lichaam en geest weer in balans worden gebracht. Door deze harmoniserende uitwerking gaat de levensenergie weer door stromen. De weerstand van het lichaam verbeterd en ruimte ontstaat voor mentale helderheid.

Edelsteen- of mineraalmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. Voor oude culturen was het duidelijk en vanzelfsprekend om met edelstenen en mineralen te werken. Bedoeïenenvrouwen maakten al sieraden waarin ze allerlei edelstenen en schelpen in verwerkten. De kracht van de edelstenen werd gebruikt om genezing, herstel of bescherming te brengen. Voor ons is het niet alledaags om hiermee bezig te zijn. We hebben ons gericht op andere zaken tijdens onze evolutie. Nu zijn we niet meer gewend om de krachten van de natuur te accepteren omdat we proberen veel dingen naar onze hand te zetten.

Bij een aromatische edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie met essentiële oliën en met mooie grote edelstenen/massage staven/ JOYA edelsteen rollers om mee te masseren. Aromatische edelsteenmassage is een fantastische manier om in combinatie met aromatherapie en edelstenen te werken tijdens een gezichtsmassage of een lichaamsmassage. Net als essentiële oliën hebben ook de edelstenen iedere hun eigen werking. Het effect van de edelsteenmassage is ontladend en opladend en werkt dus met name op de energiebanen. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats.

Klik hier voor meer informatie over de edelstenen die ingezet kunnen worden voor een massage, en eventueel ook bij mij verkrijgbaar zijn!

Bron: Steengoed BV