Bel voor een afspraak:
06-28649045 / 010-8183115

Even voorstellen

Ik ben Heleen Mooy, geboren op 8 juli 1962 te Vlaardingen. Moeder van twee volwassen kinderen, en de invulling van mijn leven werd daardoor grotendeels bepaalt. Hulpmoeder op school, huishouden, enzovoorts. Je staat er al doende niet bij stil, maar voor je het weet gaat alle tijd er inzitten en raak je een eigendoel en zingeving uit het oog.

Ik raakte door een Haptonome geinteresseerd in alle vormen van aanraken en aangeraakt worden. Ik ben me in diverse massagevormen gaan ontwikkelen. En sta daarin steeds open voor nieuwe ontwikkelingen, in de vorm van aanraken en geraakt worden.

Zo ben ik erg geraakt door het gedicht "Liefdevolle aanraking" van Phyllis Davis. In dit gedicht wordt onder woorden gebracht, de vrees die veel mensen hebben om elkaar aan te raken. Zowel overdrachtelijk in gedachten als tastbaar fysiek, kunnen mensen heel afstandelijk zijn naar en voor anderen. Vaak uit angst voor iets dat men niet gewend is schermen mensen zich af, willen niet geraakt worden. Terwijl het juist enorm bevrijdend kan zijn om contact te hebben en voor anderen open te staan. Klik hier om het gedicht te lezen.

Geluk zit in kleine dingen als je er maar oog voor hebt. Zo ook in een madeliefje, het groeien en bloeien daarvan doet de natuur zomaar voor niets...

Ik zou je graag eens ontmoeten voor een van de massage vormen. Het is een geschenk voor lichaam en geest, en de investering meer dan waard.

Deze website kwam mede tot stand met veel geduld/medewerking van de mensen om me heen, zoals de fotograaf, en vooral van mijn kinderen en mijn schoonkinderen omdat ze model hebben gelegen voor alle foto's. En de grote speciale dank gaat uit naar Wouter de Klein voor het ontwerpen van de website, flyers, afsprakenkaartjes en visitekaartjes. En Robert Remijnse; bedankt voor het ontwerpen van mijn nieuwe logo.