Bel voor een afspraak:
06-28649045 / 010-8183115

Kruidenstempelmassage

Thaise kruidenstempels worden gebruikt om door middel van warmte en kruiden pijn te verzachten en de doorbloeding te bevorderen. Ze ontspannen stijve spieren en maken ze weer soepel. Door de vele natuurlijke kruiden hebben de kruidenstempels een sterke kruidige geur. Na het gebruik van de stempels volgt er een warme oliemassage die zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest.

Tarief: 60 minuten voor € 65,00

De kruidenstempels zijn ook in de volgende maten verkrijgbaar bij Heleens Massages en Geschenken:
L: € 6,50 per stempel
XXL: € 13,95 per stempel

Aanvullende informatie XXL stempels (€ 13,95)
Kristal herbal stamps: Het originele Wat Po recept met 16 ingredienten
De samenstelling van de kruiden is het traditionele recept van de Wat Po tempel in Bangkok. Vervaardigd in Chiang Mai zijn deze stempels voorzien van een door de overhead afgegeven certificaat van echtheid. De special mix van kruiden helpt om spieren en gewrichten te ontspannen, de bloedcirculatie te bevorderen en de huid te herstellen en te verjongen. Dit recept en uw behandeling zal uw cliënten een weldadig gevoel geven of in het Thaise Sabai Sabai. Deze stempel is geschikt voor warmte en koude behandeling en zijn bij uitstek bedoeld om zere en gevoelige spieren te ontspannen door de verfrissende en weldadige ingrediënten. Deze krachtige ingrediënten zoals Basilicum, limoen, kamfer etc. Worden in afgelegen plaatsen in Thailand gebruikt om alle soorten pijn te verlichten, De massagestempel is ontwikkeld en gemaakt door locale Thai die gebruik maken van locale kruiden. Het ontspant spieren en gewrichten, verlicht pijn en spierkramp en bevordert de bloedcirculatie.

Bereik het perfecte gevoel Sabai Sabai
Masseren met de Thaise kruiden stempels, ook wel kompres of Luk Pra Kob genoemd, geven het gevoel van Sabai Sabai, het perfecte gevoel.

Aanbevolen gebruik
Methode A: (Aanbevolen) Stoom de stempel gedurende 10-15 minuten. Stempel voorzichtig op het lichaam met aandacht voor de zere en gevoelige plekken. Methode B: Dompel de stempel onder in een bak water, (de gehele stempel) daarna 2-3– verwarmen in de magnetron en de stempel is klaar voor gebruik. In al onze massage stempels gebruiken we de boven vermelde edelstenen die zorgen voor complete ontspanning en dat relaxte gevoel. Rozenkwarts voor liefde, Bergkristal ter zuivering, Aquamarijn voor ogen en gezicht en hematiet om de bloedcirculatie te bevorderen.

Thaise kruidenstempels worden altijd per paar gebruikt, dit omdat tijdens het gebruik beide handen worden gebruikt om te stempelen. De 220 grams variant heeft een ontspannende werking en geeft diepe intense warmte, geven een aangename frisse geur, geven een diep ontspannen gevoel dat dagen nawerkt en zijn het middel tegen kramp en spierpijn. Gebruik altijd 2 dezelfde stempels tijdens de massage, en bewaar de stempels na afloop van de massage in de koelkast. U kunt ze hergebruiken totdat de geur minder gaat worden. Test eerst de temperatuur van de stempel voor U hem gebruikt op de huid van een ander!! Als de stempel te heet is kan hij de huid verbranden en blaren veroorzaken. Veel plezier met de Thaise Luk Pra Kob

Voor thuis gebruik van de stempels
Drenk 2 kruidenstempels in een kom met water en verhit vervolgens de kruidenstempels 2-3 minuten in een magnetron of stoompan (15 min.) Controleer de warmte van de kruidenstempel op uw hand voordat je ze aanbrengt op het lichaam. Begin met het masseren van de grote en geprikkelde spieren. Breng daarna het warme kruidenstempel direct op de huid aan op deze probleemplekken. De warmte ontspant de geprikkelde spieren en helpt de poriën te openen, zodat de kruiden beter geabsorbeerd worden door het lichaam. Tip: houdt 1 stempel warm door het in aluminium folie te wikkelen, of verwarm het pas 10 minuten later. Gebruik rollende technieken of druk voor een gehele behandeling zachtjes en rol de kruidenstempel voort over de energielijnen zodat blokkades loskomen en je gast weer in balans komt. Een kruidenstempel kan 2 tot 5 minuten gebruikt worden, afhankelijk van de kamertemperatuur. Het is gebruikelijk om 2 kruidenstempels per behandeling te gebruiken. Wanneer de eerste kruidenstempel afkoelt, zet hem dan weer 2 minuten in de magnetron of in een stoompan en gebruik de tweede kruidenstempel.

Samenstelling: formaat l stempels 150 gram (€ 6,50) mani bhadra
Ginger Purpuream Rose, Alpinia Nigra B.L. Burtt, Cassia Alata L, Cymbopogon Uintesianus Jowitt, Curcuma Amada, Leaves Tamarindus Indica L.,Leaves Buahinia Retusa, Leaves Acacia, Leaves Nibuhria Siamesia, Leaves Crinum Asiaticum, Leaves Pandanus Ordorus, Borneol, Camphor.