Bel voor een afspraak:
06-28649045 / 010-8183115

Deel-, reflexzone- of stoelmassage

Een deelmassage is een relatief korte (± 20 minuten), maar zeker effectieve massage. Als je last hebt van vermoeide spieren door sporten of andere lichamelijke inspanning, stress en vermoeidheid, kan een deelmassage van rug/schouders/nek of een massage van benen/billen/voeten zeer welkom zijn: de spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding wordt bevorderd.

Een gezichtsmassage met Joya- en edelsteengriffels is een massage die niet alleen een weldadig ontspannend effect heeft, maar ook vanuit therapeutisch oogpunt zijn grote waarde laat zien.

Ons gezicht is welhaast het belangrijkste deel van ons lichaam waaraan je kunt zien hoe wij ons voelen. Er worden emoties via de gezichtszenuwen, de spieren en de huid van het gezicht vertaald. De gezichtszenuwen zijn zeer uitgebreid en zij zijn daarmee toegerust om het gezicht letterlijk te plooien naar het beeld dat je van jezelf in het leven hebt.

Natuurlijk doet ook de rest van het lichaam hieraan mee. De nek en de schouders, die het hoofd dragen, zijn vaak te zien als een verlengstuk van onze gevoelens. Een gespannen nek en gebogen schouders tonen dat iemand vermoeid is en dat hij of zij het leven op bepaalde punten zwaar vindt.

Een massage van gezicht, nek en schouders kan daarom grote verlichting brengen bij rusteloze gedachten, spanningshoofdpijn en pijn in de schouders. Maar ook gespannen kaken komen weer tot rust bij deze heerlijk ontspannende gezichtsmassage.